200 standhouders - 40 gratis lezingen & workshops - 10 auteurlezingen

Dit jaar staat de Lotus in het teken van LIEFDE. In Hal 3 wordt daarvoor een Liefdesplein ingericht.

Op het Liefdesplein zullen twee sfeervolle tenten staan. De bedoeïenen tent staat in het teken van 1001 en één nacht. De Wigwam van Woha-Li mini camping Twekkelo wordt mooi ingericht en daar kun je gedurende dag allerlei leuke dingen beleven.

De bedoeïenen tent zal worden ingericht door Droom & Living. Kleurrijke kussens, kleden uit Nepal, heldere klankschalen, buddha’s, zoutlampen en nog veel meer Oosterse schatten. In deze sfeervol ingerichte ruimte kun je verschillende workshops volgen, allen over het thema ‘Don’t look for Love, be Love’. 

Don't look for love. Be love

Elk mens moet eerst een heelheid in zichzelf ervaren voordat hij of zij een verbinding (fysiek, psychisch/emotioneel, spiritueel) met een ander aangaat. Die ‘heelheid’ betreft de volledige acceptatie van wie je in wezen bent. De workshop begeleiders in de als ’1000-en-1-nacht’ sprookjesachtig ingerichte tent op het Liefdesplein (Hal 3) gaan deze uitdaging met je aan. Zet een belangrijke stap op jouw weg om ‘de beste versie van jezelf’ te worden door te leren hoe je jouw Hart Chakra op een veilige wijze kunt openstellen en een liefdevolle verbinding kunt aangaan met jezelf en de jou omringende wereld.

 

Voor de tent wordt een Ibiza marktje georganiseerd. Sieraden, kleding, spirituele reizen, yoga, meditatie uit Ibiza zullen daar te vinden zijn.

Om 15:50 uur wordt er een workshop gegeven door Biodanza Nederland. KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Kom Biodanza zelf ervaren – Biodanza laat mensen via de dans ervaren dat je leeft. En hoe. Met Biodanza blijkt in veel gevallen hoeveel mooier het nog kan zijn. Behalve dat het gewoon heel fijn is om vrij te dansen op gevarieerde muziek, werk je met Biodanza op onnavolgbare wijze aan verbinding met je zelf, anderen en alles om je heen.

Er staat een team van Biodanza professionals klaar om je er meer over te vertellen. En, nog mooier misschien,  er wordt ook een korte workshop gehouden waar jij aan den lijve kunt ervaren wat het is. Neem jij die stap?

Op het liefdesplein staat ook een prachtige Wigwam van Woha-li.

Het is tijd, jouw tijd! En of het nou tijd voor jezelf is of tijd voor elkaar. Het is de liefde die je een glimlach bezorgt.

Liefde beleven is zonder enige twijfel, het meest krachtige element van bestaan. Samen zijn begint met jezelf zijn. Verwen jezelf en ontmoet in een liefdevolle omgeving. Maak kennis met de kracht van samenzijn. Kom in de cirkel en beleef wat u voelt.

Kom in de wigwam en luister naar het verhaal van woha-li

Woha-li is universeel en staat in het Chinees voor “houden van “ , Houden van is liefde voor elkaar en voor moeder aarde . In het Cherokees is het de totem van de adelaar. De adelaar leert ons een evenwicht te vinden “van de aarde zijn” maar er niet aan gebonden .De adelaar staat voor verlichting van de geest ,heling en schepping.

In de Wigwam kun je het volgende programma volgen:

Tijd Spreker Titel
10.00 – 12.00 uur Woha-Li Workshop: Wat kun je maken van grote berenklauw??
12.00 – 12.45 uur Mieke Jacobs Voorleessessie: Nachtboek
13.00 – 13.45 uur Chantal Heutink Voorleessessie: Op hoge hakken in Afrika
14.15 – 14.45 uur Woha-Li Verhalen vertellen: Vogelvlucht van Woha-li
15.30 – 16.00 uur Woha-li Verhalen vertellen: Indianen

 wigwam 1 kl (2)

 wigwam 3 kl (4)

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Hieronder vind je het hele programma van activiteiten en workshops die in de Bedoeïne tent op het Liefdesplein worden aangeboden:

Tijd Workshopleider Workshop
10.30u. – 11.15u. Birgit Karreman Klankschaal ligmeditatie met Zielenzang
11.30u. – 12.15u. Dia van der Tol Tantra & Tao, in verbinding zijn met …
12.30u. – 13.15u. Angelina Jochems Je verdient Zelfliefde
13.30u. – 14.15u. Kelly Schockman Mindfulness en Liefde
14.30u. -  15.15u. Pauline Schueler esSensuality, de sensuele man of vrouw in jou
15.30u. – 16.15u. Richard Krebber, Aad Koster en Tamara Puffer Synchronisatie, Verbinding en TransformatieAansluitend op de Chakrasynchronisatie van Aad en Richard  zal Tamara Puffer de workshops in de tent liefdevol afsluiten met het ten gehore brengen van de Gayatri Mantra.

 

 

 

 

Op het Liefdesplein, van 12.00 tot 12.45 uur, kan je genieten van Ierlands trots!
Onder muzikale begeleiding van Angèlia Grace – een bijzondere zangeres uit Ierland - laat haar publiek naar binnen keren met haar muziek. Haar engelenstem heeft wereldwijd al duizenden harten geopend. Zo heeft ze opgetreden voor Amma, de knuffel heilige, en tijdens het congres voor transformerende (wereld)leiders in Japan. Haar YouTube kanaal wat nu meer dan 750.000 keer is bekeken bevat talloze inspirerende video’s waarin zij haar muziek en wijsheid verspreid. Haar boodschap is simpel: Wees het Licht dat jij wenst te ervaren in de wereld om je heen.

 

 Birgit Karreman - Birgit Karreman is klankschaaltherapeut en bemiddelaar bij Regenboog KlankschalenDe harmonische trillingen van klankschalen en Zielenzang herinneren jouw lichamen aan hun oorspronkelijke staat van Zijn. Zielenzang: helende stemklanken rechtstreeks vanuit en naar de Ziel. Samen met visualisaties helpen zij je je eigen verbinding met alles-dat-is te reactiveren en te versterken. Dan weet je het weer: Ik Ben. Alle Kracht, alle Rust, alle Liefde, alles is reeds in jou aanwezig. Verbind je weer met jeZelf….

 

 Dia van der Tol  -Dia van der Tol is professioneel Tantrika, complementair energetisch therapeut en coachLiefde voelen in- en voor jezelf. Het ervaren van een hartsverbinding, wat doet een aanraking met mij en met een ander? Een luisterend oor zijn voor elkaar en jezelf gehoord voelen. Kennismaken met oefeningen uit het Taoïsme van Mantak Chia.

 

 Angelina Jochems -Angelina Jochems is gecertificeerd Heal Your Life Teacher & Coach (Louise Hay)De kracht van zelfliefde. Zodra je liefde voor jezelf bezit krijg je een mooier en gelukkiger leven. Er wordt een meditatie gedaan waardoor je volledig gevuld wordt met liefde voor jezelf. Daarnaast krijg je tips hoe je meer zelfliefde krijgt en hoe je een positiever leven kunt creëren. Ben je op zoek naar hoe je meer liefde voor jezelf kunt krijgen? Dan mag je deze workshop zeker niet missen!

 

 Kelly Schockman -Kelly Schockman is Health Coach en Mindful Run trainer binnen haar onderneming NewLifeCoachIn deze workshop staat liefde centraal. Liefde voor jezelf, liefde voor wie je bent, liefde voor jouw kern en ziel. Door de aangereikte oefeningen kun je Mindfulness verhogen waardoor stressvolle situaties beter te hanteren zijn. Je zelfvertrouwen neemt toe, je piekert minder en maakt je minder zorgen, waardoor je meer ontspannen door het leven gaat. Je geniet meer van het Hier-en-Nu. Je ziet in dat je helemaal goed bent zoals je bent. Dat jij fantastisch bent. Dat je niets hoeft te doen om waardevol te zijn.

 

 Pauline Schueler -Pauline Schueler is verleidkundige, sensualiteitstrainer en intimiteitscoach. Zij ontwikkelde het concept van de professionele verleidkunde en start in 2006 haar eigen Verleidkundig Instituut. Zij helpt organisaties die een substantieel vernieuwende stap willen maken en daarbij te maken krijgen met houding- en gedragsvraagstukkenTijdens haar esSensuality sessie wordt gekeken naar de betekenis van sensualiteit. De beleving daarvan is heel persoonlijk. Vrouwen missen vaak de overgave en levenslust van hun sensuele vrouw. Veel mannen vragen zich af hoe ze hun mannelijke kracht beter kunnen afstemmen op de verlangens van een vrouw. Mannen en vrouwen willen beiden meer verbinding en intimiteit in het liefdesspel. Met zichzelf en met elkaar. Laat je inspireren door jouw zintuigen. Ervaar wat nauwkeurige observatie in je oproept. Helemaal voor jezelf natuurlijk, of voor elkaar na afloop van de beurs ;-)

 

 Richard Krebber - Richard Krebber is parapsycholoog en directeur van het Integraal Parapsychologisch Adviesbureau (I.P.A.,Breda)

 

 Aad koster lr - Ing. Aad Koster is elektrotechnisch ingenieur, paranormaal therapeut, componist en singer/songwriterVoordat je verbinding zoekt met iets- of iemand anders dien je in verbinding te staan met jezelf. In deze workshop worden de chakra’s in de juiste frequentie gebracht door synchronisatie met geluidsgolven. Hierdoor stroomt energie beter door alle chakra’s en kunnen blokkades in beweging worden gebracht. Stel jezelf open en ervaar liefdevol verbinding, transformatie en eenheid in jezelf en je omgeving.

 

 Tamara Puffer - Tamara Puffer is (mantra-)singer/songwriter, voice-actress, inspirator en coach
Paul Smit Doe mee aan lotus 2016