200 standhouders - 40 gratis lezingen & workshops - 10 auteurlezingen

10.30 – 11.00

Knuffelworkshop

Lepeltje Lepeltje

11.10 – 11.40

Harp concert: de 13 manen

Femke Bloem

11.50 – 12.20

Kristallen stem concert

Angelia Grace

12.30 – 13.00

Chakra Balance Concert met Indiaanse fluiten

Michael Telepary

13.10 – 13.40

Magisch Kosmisch Octaaf

Magician Ramana en Ben Waalwijk

13.50 – 14.20

Mini trampoline workshop

Bellicon Nederland

14.30 – 15.00

Chakra Balance Concert met Indiaanse fluiten

Michael Telepary

15.10 – 15.40

Stemexpressie: geef je klank kleur

Marius Engelbrecht Stemexpressie

15.50 – 16.20

Ik lief je

Elizabeth van den Dries en Djessy van den Dries

16.30 – 17.00

Knuffelworkshop

Lepeltje Lepeltje

Lepeltje Lepeltje
Knuffelworkshop:
"AANRAKING, ONTSPANNING EN OPRECHTE AANDACHT – Dat staat centraal in de workshop: Knuffelen. Deze workshop is gericht op contact, met jezelf en met anderen. Je start met een stukje theorie, daarna ga je vooral veel ervaren op het gebied van persoonlijke ruimte, rust en verbondenheid. Door deze workshop leer je met heel andere ogen naar jezelf en aar de wereld kijken.
Aan het einde van de workshop heb je de tools in huis om dichter bij elkaar te komen met aanraking en zonder aanraking.
De workshop wordt verzorgd door knuffeltherapeut Carollyne Tjong Ayong van Lepeltje Lepeltje Knuffelsessies & Massage. Voor meer info over individuele knuffelsessies, massage en workshops, 06 – 483 482 91 en www.LepeltjeLepeltje.com"

Femke Bloem
Harp concert: de 13 manen:
Een harpconcert van Femke Bloem

Angelia Grace
Kristallen stem concert:
Angèlia Grace is een bijzondere zangeres die met haar engelenstem de hogere frequenties op aarde channelt. Haar muziek reikt aan een wereldwijd publiek via haar YouTube kanaal en heeft al tienduizenden harten geopend. Haar missie is om de mensheid naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen met haar stem zodat ieder mens op aarde het Licht kan zijn die we in deze wereld zo hard nodig hebben op dit cruciale moment van ons bestaan

Michael Telepary
Chakra Balance Concert met Indiaanse fluiten:
Michael Telapary zal je wederom in een diepe meditatie brengen met zijn Indiaanse fluiten. Door elke chakra te laten resoneren met de diepe klanken zal je energie flow weer goed gaan stromen. zijn nieuwste CD Heart Flutes zal hij als primeur op de Lotus beurs presenteren, deze Meditatieve CD is
volledig opgenomen met fluiten gestemd in 432HZ.

Magician Ramana en Ben Waalwijk
Magisch Kosmisch Octaaf:
Ramana geeft in deze show als antropoloog, etnobotanicus en beroepstovenaar vorm aan een veelzijdige mix van Indiase magie zoals fakirstunts, het bespelen van nektrompet en mentalisme. De acts worden ingeleid met autobiografische vertellingen over de oorsprong van de showbizz, die volgens Ramana, in antroplogisch perspectief, vanuit het shamanisme kan worden verklaard.

Ben Waalwijk verzorgt de muzikale omlijsting en evenals Ramana is ook Ben Vingervlug. Zijn composities variëren van nieuw laat-romantisch tot avantgardistisch. Hij plaatst de wereld van Ramana niet alleen in een klanktuin, maar zingt tevens eigen teksten en houdt korte krachtige komische speeches die soms serieuze ondertoon verluchtigen.  

Bellicon Nederland (spreker: Remy Draaijer)
Mini trampoline workshop:
Balans, coördinatie, spierkracht, uithoudingsvermogen, lymfeoedeem , bekken boden, stofwisseling, ontspanning, vitaliteit, rug-knie klachten eventueel met steunen. Individueel/ groepsles.

Marius Engelbrecht Stemexpressie
Stemexpressie: geef je klank kleur
Stemexpressie is spelenderwijs je stem berijden, laagjes van schroom of je best doen laten smelten zodat je pure stem en de pure jij kan klinken. In deze workshop gaan we extra letten op de kleuren en vormen van klanken. Je kunt dit meteen toepassen in je leven: je stem bezielen.

Elizabeth van den Dries en Djessy van den Dries
Ik lief je:
Roos, de hoofdpersoon uit de roman ‘Ik lief je’ besluit uit haar drukke leven te stappen en gaat voor een sabbatical naar de witte toren aan zee. Haar romantische beeld van vrijheid, zon, zee, strand en terrasjes verdwijnt al snel. Ze gaat de confrontatie aan met zichzelf, met de stilte waarin de stemmen van haar voorouders luid klinken, met meeuwen die schreeuwen en de stormwind die om de toren raast. 

De voorstelling ‘Ik lief je’ waarin Elizabeth van den Dries voorouderverhalen vertelt en je zal meenemen op reis langs liefde en licht, leven en dood. De 17-jarige Djessy van den Dries begeleidt, zij speelt viool en zingt over de liefde.

Paul Smit Doe mee aan lotus 2016