200 standhouders - 40 gratis lezingen & workshops - 10 auteurlezingen
img_infoExposanten

Beursgegevens
Zondag 12 maart 2017
Openingstijden bezoekers 10.00 – 17.00
Aantal bezoekers 2016: 4.536
31% man, 69% vrouw,
30% jonger dan 40, 58% tussen 40 en 60
Meer dan 95% blijft langer dan 2 uur,
75% langer dan 3 uur’

Deelname aan de Lotusbeurs is mogelijk vanaf € 295,– hiervoor krijg je een stand van 2,5 bij 2 meter inclusief wanden, frieslijst en naambord. Vraag direct meer informatie aan!

Wat maakt Lotus zo bijzonder? Waardoor is elk jaar deze spirituele beurs zo goed bezocht? Het antwoord ligt in de unieke mix van opleidingen, lezingen, demonstraties, bestsellerauteurs, workshops en de mogelijkheid om uren van stand naar stand te dwalen om te genieten en te shoppen van een enorme diversiteit aan bijzondere artikelen. Opleidingen nemen bij ons een bijzondere plaats in en hebben ook een eigen hal. Als iemand op zoek is naar een leergang, een cursus of een opleiding, dan is de Lotus beurs de plek waar men zich uitgebreid kan oriënteren en een goede keuze kan maken.

De tweeendertigste editie (2016) van Lotus was een doorslaand succes. We trokken meer bezoekers, we hadden meer exposanten en uit de enquêtes bleek dat beide groepen zeer tevreden waren over de beurs. Dit jaar gaan we door op de ingeslagen weg. We blijven vernieuwen, zetten nog meer in op social media en streven naar kwalitatieve verbetering en meer bezoekers. We houden je via nieuwsbrieven, facebook en onze website op de hoogte. In de komende periode hoor je meer!

Vraag informatie aan
Paul Smit Doe mee aan lotus 2016